![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Z juniorami to jest tak, że nie wiadomo jak jest
Właśnie póki dystans między najlepszymi a najsłabszymi graczami wynosi ledwie kilka pkt siły to może być to opłacalny biznes. Ale to wszystko się okaże.Jeśli o wcześniejszy post chodzi, to ja już jakiś czas temu odpuściłem przeglądanie rynku agentów, bo znaleźć mogę zaledwie kilku graczy wartych uwagi, ale za to z pensją wyższą niż moje tygodniowe koszta utrzymania klubu ![]() Nie zmienia to faktu, iż oczywistym jest ze każdy gracz ma być graczem zadaniowym. Bo i po co komu uniwersalny wszystko-robiacz, skoro i tak z połowy skilli w trakciie meczu nie skorzysta? Taki np. mój "najlepszy" center od startu gry miał siłę 16, szkoda tylko że ma podania, drybling i rzuty za 3 z zakresu od 13 do 15. A rzuty za 2 i zbiórki na poziomie 25. Więc prawdziwie najlepszym centrem jest ludzik ze zbiórką 31 i rzutem za 2pkt 28, choć siłę ma oczko niżej. Także na rynku też szukać będę graczy z potrzebnymi skillami, a nie z najwiekszą siłą. Oczywiście to co kupujemy z rynku musi jeszcze odbyć dialog z naszym treningiem, tak aby w praktyce w dlugim okresie faktycznie uzyskać takiego gracza jaki będzie nam potrzebny. Ale to już inna bajka. |
|
|
||||
|
||||
|
jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku, zrobił w meczu 19 zbiórek w 28 minut, już po około 18 minutach miał chyba z 18 zbiórek ale później trener zacząl robić to co lubi najbardziej przy wysokim prowadzeniu czyli sabotować grę - centrów i PF-ów ustawiał na pozycji 3, a rezerwowego obrońcę i małego skrzydłowego na PF i C, facet robi to notorycznie czym mnie do szału doprowadza, gdyby nie ofensywny Item w drugiej połowie chyba bym wogóle punktów nie zdobywał..
wasi trenerzy też tak mają? p.s. Kozak jakie talenty załapałeś? ja miałem generalnie pecha, bo drugiego poziomu to "Gunner" więc fajnie, ale za to trzeci poziom to "Fast lerner"...bleeeee |
|
|
||||
|
||||
|
Mnie o dziwo cos szczęście polubiło w tej grze. Najpierw dostałem dunkery 1lv i 2lv za ligę, a za playoff streakera i dunker lv3. Nawet gdybym chciał, to lepiej bym sobie tego nie wymyślił
Tylko czekam aż pf-owi trzeci slot przybędzie magicznie. Swoją drogą już kilka meczy z rzędu nie dostałem żadnego slota na talent... Ciekawe jak ten motyw jest liczony.
|
|
|
||||
|
||||
|
Zitat:
ile chcesz że dunkera trzeciego poziomu? ![]() chciałbym kupić
Geändert von darkonza1 (28.05.2009 um 10:51 Uhr) |
![]() |
| Themen-Optionen | |