Ballersunited - the free basketball manager browser game  

Zurück   Ballersunited - the free basketball manager browser game > Türkçe Forum > Spor Barı

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 10.03.2010, 07:05
Benutzerbild von kalender11 Premium Account
kalender11 kalender11 ist offline

Standard

Zitat:
Zitat von dadasbey Beitrag anzeigen
burasının sohbet bölümü olduğunu unutmayalım arkadaş türkçe konuşuyor yada türk olabilir yada türk bayrağına sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermiyorda olabilir o arkadaşımızın sorunu bizim değil , tartışmaya gerek yok

alman arkadaş içinde oyuna bi hava katmak için sanırım öyle bir mesaj çekti yenen arkadaş gereken cevabı vermiş olacak zaten
dadas ergınde alman forumuna yazdı cevap olarak 1 satır bır sey alman mod hemen uyardı turkce yazmayın dıye sendekı hosgoru ne onların modunda ne menecerlerınde var senın yaptıgın dogru ama alman menecerlerın ve mod ların yaptıgıda hos degıl o zaman aynı hosgoruyu onlardan da beklıyoruz sakayı yapan alman bızım hassasıyetımızı bılmeden 2 dır bunları yapıyor dıger arkadas buzklıngton turk ama o bıle anlamıyorsa bayrak konusunda ı hassasıyetımızı garıp olan o nedır yanı ceza alıp forumdan uzaklasmaksa olay katlanılır o bayrak ıcın canlar verılıyor bız tr menecerlerı hıc bır ulkenın mıllı degerlerıyle alay etmıyoruz aynı hassasıyetı onlarda gostersın zor bısey degıl kı gostermıyolarsa barı kurallara uysunlar bız alman forumuna turkce yazdıkmı uyarılıyoruz hemen hemde kıskırtıcı bır sey yazmadan uyarılıyoruz bu alman oyunu dıye onlara kurallar farklı ıslemıyodur sanırım yasak sa bı ulkenın forumuna baska dılde yazmak herkes ıcın gecerlı olması lazım .
Alt 10.03.2010, 09:19
Benutzerbild von adatok Premium Account
adatok adatok ist offline

Standard

Zitat:
Zitat von etdash Beitrag anzeigen
nächsten montag verstummen sie werden!

herkese günaydınlar... güzel bir gün ve farklı skorlarla galibiyetler dilerim... dadaşbey haklısın belki abartıyoruz. tam olmasa bile almanın neler dediğini anlayabiliyorum tamamen sataşıyor... bizden biri gidip ona sataşmadı yada şaka yollu takılmadı ama o devamlı sataşıyor eeee sataşıncada cevabını alıyor ama hatalı olan hep biz oluyoruz... hiçbir alman yönetici uyarmıyor onu mesala bu sabah daha günaydın demeden hemen pazartesi günü onların susturulma günü olacaktır demiş doğru çevirdiysem.. şuan göçmenin takımı tam hazır değil hatta liglerimizde çoğu takımda daha tam hazır değil biz bunu biliyoruz... şuan bir Türk takımının hatta benimle aynı ligde oynayan bir takımın yarı finalde olması beni gururlandırıyor, ki bide hiçbir maçında yenilmeyip bi bana yenilmesi benim gelecekte çok parlak bir takımım olacağı inancımı arttırdı... kısaca bugunde gelip bizim foruma bizim dilimiz harici yazıp sataşır ise ben ceza almak pahasına gider onların forumunda yine türkçe yazarım

Best Score 222 - 92

TR-CHAT FORUM-SOHBET LOGO

http://budergi.clan.su/
Alt 10.03.2010, 09:59
Premium Account
mod_elektron mod_elektron ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Bir kural ihlali varsa bu kural ihlali konusunda önlem almak sizin göreviniz değil arkadaşlar.

Şikayet tuşu çalışmadığı için oyun içerisinden bana veya dadasbeye gerekli linkleri yollayınız sadece.

Sizi rahatsız eden bir mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz unutmayın.

Ben her iki tarafıda uyardım. Lütfen alman forumunda bundan sonra mesaj atmayınız.
Alt 10.03.2010, 10:01

Standard

Zitat:
Zitat von mod_elektron Beitrag anzeigen
Bir kural ihlali varsa bu kural ihlali konusunda önlem almak sizin göreviniz değil arkadaşlar.

Şikayet tuşu çalışmadığı için oyun içerisinden bana veya dadasbeye gerekli linkleri yollayınız sadece.

Sizi rahatsız eden bir mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz unutmayın.

Ben her iki tarafıda uyardım. Lütfen alman forumunda bundan sonra mesaj atmayınız.
teşekkürler mod elektron...

Best Score 222 - 92

Alt 10.03.2010, 10:35
Benutzerbild von cemalcolak Premium Account
cemalcolak cemalcolak ist offline

cemalcolak eine Nachricht über MSN schicken
Standard

herkese günaydın ve bugünkü maçlarında başarılar...

~| TÜRKİYE KAHVERENGİ 1.1.6 |~

Alt 10.03.2010, 11:13

Standard

dün fazla hava attım sanırım bugun döküldük... sadece 2 skill artmış ve toplam üç günde 4 güç ve 16 skill e ulaştık

Best Score 222 - 92

Alt 10.03.2010, 12:54
Premium Account
mod_elektron mod_elektron ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Şimdiden uyarmadı demeyin maçlar sonrası TR Forumunda istediğinizi yazabilirsiniz ancak diğer ülke forumlarına bunu taşımayınız. Aynı şekilde başka ülkelerden birisi burada yazarsa cevap vermek yerine bizlere bildiriniz.
Alt 10.03.2010, 12:56
Benutzerbild von romapeme Premium Account
romapeme romapeme ist offline

Standard

herkese günaydın yine ortam hararetlenmiş yokluğumu fırsat bildiler
Alt 10.03.2010, 14:29

Standard

Zitat:
Şimdiden uyarmadı demeyin maçlar sonrası TR Forumunda istediğinizi yazabilirsiniz ancak diğer ülke forumlarına bunu taşımayınız. Aynı şekilde başka ülkelerden birisi burada yazarsa cevap vermek yerine bizlere bildiriniz.
ok modum dediğini yaparım kendi adıma, diğer arkadaşlarlada görüşür diğer foruma yazmamlarını rica ederim... teşekkürler

Best Score 222 - 92

Geändert von adatok (10.03.2010 um 15:20 Uhr)
Alt 10.03.2010, 16:52
Benutzerbild von kalender11 Premium Account
kalender11 kalender11 ist offline

Standard

Zitat:
cagrı ılgılendıgın ıcın tekrar tesekkur ederım tamam bundan sonrakı satasmalarda dedıgını yaparız cevap vermeden sana ve ya dadasa bıldırırız durumu tekrar tesekkurler ılgı alakan ıcın
Antwort

Themen-Optionen
Ansicht